Succesvol in Sales

Succesvol in Sales

Dit kun je verwachten

  • Intake
  • Leerstijlentest
  • Online Assesment
  • Blended learning via my.pieterman.com
  • Uitgebreide lunch, koffie, thee, frisdranken en versnaperingen
  • Deelname certificaat
  • Individuele consultatie periode van drie maanden

Doelgroepen

  • Managers, accountmanagers en vertegenwoordigers
  • Consultants met een commerciële doelstelling

Sales

Sales is de fundering voor een gezonde organisatie. Het is van groot belang je relaties te beheren en uit te bouwen, doelstellingen te behalen en je vaardigheden te ontwikkelen. Alles om een goed resultaat neer te zetten. In de sales training is deze leerweg erop gericht om zowel jouw business intelligence als je skills te verbeteren en hierdoor nog succesvoller te worden.

MEER OVER DEZE LEERWEG

We trainen precies datgene dat concreet effect oplevert en direct resultaat laat zien. Kies de leerweg die het beste bij je doelstelling past.

TRAINERS

Wij geloven in practise what you preach. Ofwel, al onze trainers zijn gespecialiseerd in klantcontact, sales, coaching, leiderschap en begrijpen als geen ander waar jouw uitdagingen liggen. Wil je ze alvast bekijken? Klik dan hier!

LEERSTIJLENTEST

Deze test geeft inzicht in jouw leerstijl of leervoorkeur. Het zegt dus niets over je kwaliteiten, maar over de manier waarop jij informatie verzamelt, dingen eigen maakt, nieuwe inzichten toetst, kortom, hoe je leert. De uitslag van deze test krijg je uiteraard zelf te zien, en daarnaast is het voor de trainer van groot belang om inzicht te hebben in jouw leerstijl zodat we de training, de oefeningen en werkvormen helemaal op maat voor je kunnen aanpassen.

ONLINE ASSESSMENT

Hoe gedraag jij je ten opzichte van anderen in verschillende situaties? Dat is in het kort wat dit assessment laat zien. Het geeft een beeld van je eigen gedrag, het geeft een beeld van het gedrag van je contactpersoon en hierdoor ook een advies over welk gedrag je kunt ontwikkelen om aansluiting te vinden naar een succesvol gesprek met een concreet resultaat.

BLENDED LEARNING

My.pieterman.com is de digitale leeromgeving van Pieterman Training die jou als deelnemer de mogelijkheid biedt tot blended learning. Hier kun je je vooraf voorbereiden door alvast de theorie door te nemen. Daarnaast kun je chatten met andere deelnemers en diverse filmpjes ter inspiratie bekijken. Dit zorgt voor een perfecte voorbereiding en borging voor jou en door de trainer.

BROCHURE

Meer weten over deze leerweg? Download hier de uitgebreide brochure.

Toch liever in-company?

In-company training is één van onze bedieningsconcepten. U geeft aan wat uw doelstellingen zijn, onze klantcontactspecialist geeft een advies en stelt samen met u het traject samen.